35 A4 multomappen & geluidsinstallatie voor koor Volle Wille

25-05-2019SpullenbankVraagOpen
Vrijetijdskoor Volle Wille is officieel opgericht tot vereniging op 24 januari 2019.
Het koor heeft al 32 leden die graag samen gezellige liedjes zingen en hopen in de toekomst op treden in o.a. verzorgingshuizen. Daarvoor is een goede geluidsinstallatie met overheadmicrofoons van essentieel belang. De groep bestaat voornamelijk uit 65 plussers. Zij vinden het prettig dat de repetitie plaats vind op de middag. Dat is elke dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur onder leiding van een heuse dirigent.
Om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden hopen we op een mooie match. Daarnaast zoeken we 35 A4 multomappen het liefste in de kleur zwart.

MULTOMAPPEN - 35 STUKS - Wat betreft de multomappen gaat het om mappen waar een A4 formaat in past. Deze zijn namelijk bedoeld als koormappen waar we ons repertoire in opbergen. Het mooiste is als het gaat om allemaal zwarte mappen, omdat we er ook mee optreden en onze koorkleuren rood en zwart zijn.

GELUIDSINSTALLATIE - Voor wat betreft de gevraagde geluidsinstallatie: vermogen van rond de 250 Watt (of meer) en twee luidsprekerboxen, minimaal één microfoon en aansluitmogelijkheden voor randapparatuur, zoals een computer of andere afspeelapparatuur.


Wie kan Volle Wille helpen? Neem contact op met onze stichting via info@berkellandseuitdaging.nl of door te bellen naar 0628737845.

Pin It on Pinterest