Invulling vrijwilligersmiddag 'Ruimte voor anderszijn'

19-02-2019MatchgroepVraagOpen
Niet iedereen heeft iemand in zijn omgeving, ook mensen met een psychische kwetsbaarheid niet. Een maat biedt een luisterend oor. Een kop koffie of thee, een wandeling.... er is ruimte voor een goed gesprek over de dingen die er voor jou echt toe doen.

Ruimte voor anderszijn wil ruimte maken en vragen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Mensen voor wie het leven niet altijd vanzelfsprekend is. Verspreid over midden Nederland zijn verschillende werkgroepen actief. De werkgroep Oost - Gelderland biedt dit gespreksmaatjesproject. Dit jaar vieren we ons 60 - jarig jubileum.

Onze maatjes zijn vrijwilligers. Zij hebben vaak persoonlijk raakvlak met de psychiatrie en hebben niet zo gauw een oordeel.

Onze hulpvragen

Onze vrijwilligers/maatjes zijn goud waard. Daarom willen we ze graag in het zonnetje zetten, ook extra ter ere van ons 60 - jarige bestaan. In verband met beperkte budgetten kunnen wij hierbij wel wat hulp gebruiken. Op 6 april houden we van 10 tot 14 uur een vrijwilligersactiviteit, waarbij vrijwilligers ook hun maatje mee kunnen nemen of hun partner. We hebben een spreker geregeld van project Het Troosthuisje.

  • Een locatie voor plusminus 60 personen

  • Iets lekkers voor bij de koffie

  • Een presentje die we kunnen geven aan onze vrijwilligers

  • Wat te eten en te drinken (het is tijdens lunchtijd).


Kun jij dit goede doel helpen? Stuur ons dan een mail naar info@berkellandseuitdaging.nl

Pin It on Pinterest