Welkom Karlijn van MOA voeding – en leefstijladvies als vriend en matchgroeplid

Mijn naam is Karlijn van den Heuvel. Ik woon in Borculo met mijn vriend en 2 dochters, maar kom oorspronkelijk uit Eibergen. Sinds 1 jaar run ik een praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing. Sinds 1 januari 2017 ben ik ook kindergewichtsconsulent.

Zelf heb ik jaren gezocht naar balans in mijn eetpatroon. Toen mijn ‘eureka’ moment kwam, was het voor mij bijna vanzelfsprekend om dit met anderen te willen delen. Als moeder weet ik hoe lastig het kan zijn om alle balletjes hoog te houden. Je wil het beste voor je kinderen en een beetje aandacht voor je eigen welzijn staat helaas vaak onderaan het ´ToDo´ lijstje.

Als gediplomeerd (kinder)gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Voor ik mijn eigen praktijk had, heb ik een aantal jaren voor een wereldwijde organisatie gewerkt op het gebied van gewichtsbeheersing. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar het was tijd om een andere weg in te slaan. Mijn kennis en ervaring gebruik ik graag om anderen te helpen een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden!

In November ben ik naar de Beusvloer Berkelland gegaan met het idee dat het een zzp netwerkborrel was. Eenmaal binnen bleek het om iets heel anders te gaan!  Nieuwsgierig naar wat er gaande was, kwam ik in contact met de organisatie van dit evenement. Ik wist eigenlijk niet of ik hier wel een bijdrage aan kon leveren; Wat had ik te bieden als voedingsdeskundige?  Bij het vraag-en-aanbod-bord viel mijn oog op de vraag naar een zeecontainer. Dit had niets te maken met mijn praktijk, maar dit kon ik gek genoeg wél regelen! Ik heb met Willemijn Schutte, van Stichting Wijkgebouw de Koppel de match gemaakt en  1 december is de zeecontainer bezorgd. Eigenlijk ben ik best wel trots dat ik als beginnende ondernemer dit heb kunnen bewerkstelligen! Na wat Facebook activiteiten rond deze happening heeft Marleen Kosterink mij benaderd en mij enthousiast gemaakt om deel te nemen aan de Berkellandse Uitdaging. Ik hoop dat ik kan bijdragen om nog meer mooie matches te kunnen maken. Hoe onmogelijk of vergezocht ze soms ook kunnen lijken!

Pin It on Pinterest

Share This