VTB Neede helemaal op zijn plek

Door Yvonne Gordijn, voorzitter VTB Neede

De doelgroep van VTB Neede zijn mensen met een verstandelijke – en soms ook  lichamelijke beperking. Om de week komen we bij elkaar nu in de Kisveldschool in Neede. Daar knutselen we (schilderen, bloemschikken)of kijken een film op het digibord. Ook gaat de groep soms weg, denk daarbij aan klootschieten of bijvoorbeeld zwemmen.

MATCH: Vorig jaar was de VTB op zoek naar een nieuwe locatie en via Estrella van Liere zijn ze in contact gebracht met de Kisveldschool, waar ze vanaf september 2014 gratis gebruik mogen maken van de locatie. Notaris Kraayenhof heeft om niet de stichting voor hen opgericht in maart 2014. 

Afgelopen Zaterdag hadden wij een verrassingsuitje, eerst verzamelen op school met ontvangst met koffie en cake en daarna vertrokken we naar de dierentuin in Arnhem. Iedereen is erg tevreden over de locatie. Vooral de deelnemers vinden het prettig dat er in verschillende lokalen kan worden gewerkt, dit geeft meer rust en de sfeer is ontspannen. Voor de vrijwilligers was het eerst een beetje onwennig zomaar gebruik te kunnen maken van een school. Nu is iedereen goed gewend.

Er is nog plek vrij voor nieuwe deelnemers, kom gerust een keer kijken en doe gezellig mee. Voor info kun je terecht bij Paulien Stoltenbarg. Dit kan via e-mail: paulien62@live.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This