EEN MATCH MAKEN WE SAMEN MET DE VRIENDEN VAN DE BERKELLANDSE UITDAGING

Foto’s: Bastiaan Hopster Fotografie

Foto’s: Bastiaan Hopster Fotografie

Donderdagavond 3 december hebben de eerste ‘Vrienden van de Berkellandse Uitdaging’ een vrienden-pin overhandigd en opgesteld gekregen uit handen van de voorzitter van Stichting de Berkellandse Uitdaging Rob Weeber van Vanatoto. De eerste vrienden die wij als Stichting mochten verwelkomen zijn voorzitter Harry Hermanns en penningmeester Mels van Rijsewijk van Speeltuinvereniging de Koppel, Judith Geurkink en Esther Buitenhuis van 2Work uit Borculo, Bastiaan Hopster van Bastiaan Hopster Fotografie en Ikkijkevenrond.nl /Interactieve 360 graden fotografie en Joffrey Bielemans van Stichting MONS(Maatschappelijk Ondernemen Nieuwe Stijl).

De vrienden-van is een idee van matchgroeplid Geertje Wagenaar van Wagenaar PR & Communicatie projecten uit Borculo. Zij daagde Tanja Abbas en Maresa Buijs van Around the Corner om het concept definitief gestalte te geven. Maresa en Tanja ontwierpen vervolgens de vrienden-pin en het logo voor de vrienden met de slogan ‘Een match maken we samen!’ Graag willen wij hen hartelijk bedanken voor hun belangeloze inzet.

Ook vriend worden?
Klik hier, voor meer info en aanmelden!

‘In de afgelopen 2 jaar hebben we met de Berkellandse Uitdaging ruim 200 matches gemaakt. Hierbij waren ruim 700 ondernemers, werknemers en vrijwilligers van bedrijven, stichtingen, verenigingen, scholen, overheidsinstanties en bedrijven betrokken. ‘Allemaal ervaringsdeskundigen en ambassadeurs voor de Uitdaging. De kracht zit hem in tevreden mensen en een leefbare samenleving’, aldus Geertje Wagenaar.

Pin It on Pinterest

Share This