In ‘t verbinden, doar ku-w mekare vinden

9 november is van 19.00 tot 22.00 uur de bedrijfshal van Van Wijnen Eibergen B.V. het toneel waar bedrijven, stichtingen, verenigingen en scholen elkaar letterlijk vinden en verbinden! En lokale verbinding dat is waar Van Wijnen voor staat.

Op de Beursvloer, zoals dit event wordt genoemd, worden maatschappelijke matches gemaakt en onder het genot van muziek en een hapje/drankje gaat dat helemaal goedkomen.

De avond wordt voorgezeten door Richard Grevelink, eigenaar van AV Integrate en voorzitter van de Ondernemersvereniging Neede. Vanaf 19.30 zal o.a. Wethouder Han Boer zal door hem aan de maatschappelijke tand worden gevoeld. Om 20.00 uur start De Beursvloer met een traditionele gongslag. Om 21 uur wordt de waarde bekend gemaakt door Notariskantoor Kraayenhof en zal de netwerkborrel beginnen.

Meer dan 100 deelnemers hebben zich al aangemeld!

Ook u bent van harte uitgenodigd.  “Pas als je er bent geweest dan weet je echt wat het is!”

Voorbeeld(ig)

Op de beursvloer Haaksbergen hebben 4 ondernemers de handen ineengeslagen en organiseren een kerstdiner voor eenzame ouderen. Gewoon een idee dat spontaan ontstaat op de beursvloer tijdens een goed gesprek. De 1 regelt het voorgerecht enzovoort en de plaatselijke voetbalkantine fungeert als accommodatie. Ondernemers zitten bomvol ideeën om de wereld een stukje mooier te maken. Een probleem/uitdaging voor de toekomst van jouw vereniging heeft creatieve oplossingen nodig. Ook dat kan het bedrijfsleven bieden.  

Win – Win

En dan komt de vraag: Wat ga je als stichting/vereniging als tegenprestatie doen? Tip! Vraag aan de ondernemer: Wat wil je er voor terug hebben en je zult zien wat er ontstaat. Bedenk dit zelf niet, want dan kan de plank wel eens worden misgeslagen.

Wat is de Beursvloer?

Projectmanager Marleen Kosterink krijgt geregeld deze vraag. “Moet ik dan bij een standje staan? Wat wordt er dan van mij verwacht?” Via Facebook gaf Twee FM, die de muzikale omlijsting verzorgen dit antwoord: “ In ‘t verbinden, doar ku-w mekare vinden” Eigenlijk dekt deze helemaal de lading. Niks mot en alles mag! De eerste beursvloer zonder standjes en het leukste ideële netwerkcadeau. Het is in heel Nederland een succes en dat is niks voor niks.

Een initiatief van de Berkellandse Uitdaging en mogelijk gemaakt door:

Van Wijnen Eibergen B.V. – Gemeente Berkelland – Twee FM – AV Integrate – Notariskantoor Kraayenhof – Elite B.V. – De Klok Eibergen – Het Assink Lyceum – ReneRegelt – Shootz Fotografie – Centrum Goud – Van AtotO – Achterhoek Nieuws – Berkelland Nieuws – Rabobank Noord – en Oost Achterhoek – Voormekaar Berkelland

Aanmelden? www.berkellandseuitdaging.nl/beursvloer-berkelland

Deelname, koffie, thee en hapjes zijn gratis! (fris)dranken tegen betaling

 

Pin It on Pinterest

Share This