Avond UITdaging – 6 juni – openluchttheater Eibergen

Avond UITdaging –  6 juni – openluchttheater Eibergen

De Berkellandse Uitdaging organiseert samen met het openluchttheater Eibergen donderdag 6 juni de ‘Avond UITdaging’. Het gaat om een nieuw evenement voor alle ondernemers in de gemeente Berkelland en omstreken. De avond staat in het teken van maatschappelijk ondernemen.

Tijdens de Avond UITdaging wordt de maatschappelijke ondernemersprijs Berkelland uitgereikt en vertellen enkele ondernemers wat voor hun de toegevoegde waarde is van maatschappelijk ondernemen. Het openluchttheater vertelt hoe belangrijk de support van de Berkellandse ondernemers voor het theater is èn wat deze vrijwilligersorganisatie zakelijke donateurs te bieden heeft.

KOOP HIER UW TICKETS

Met een knipoog

De presentatie is in handen van cabaretier Thijs Kemperink. ‘’Natuurlijk gaat het om inhoudelijke gesprekken, maar uiteraard hoort daar ook een kwinkslag bij. Het moet ook een leuke avond worden”, vertelt Marleen Kosterink van de Berkellandse Uitdaging.

Tussen de programmaonderdelen door is er livemuziek door Sandra Vrieze, zangeres van de Perfect Showband en Twee FM. Voorafgaand is er is de mogelijkheid aan te schuiven voor een multicultureel diner, verzorgd door Studio16 uit Neede. Dieetwensen kunnen HIER worden aangegeven.

Aanschuifdiner

‘’Er worden lange tafels gedekt en onze eigen sfeermakers gaan het prachtig aankleden’’, vertelt Raph Schouten van het openluchttheater. Het aanschuifdiner is tussen 18:00 en 19:30 uur, het officiële programma begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Aansluitend is er aan de bar nog een naborrel. Klik op ticket Avond UITdaging om met enkele muisklikken je online kaarten te scoren (15 euro per stuk). Klik op ticket Avond UITdaging inclusief aanschuifdiner om voor 30 euro je entreekaart, inclusief diner te kopen. De drankjes zijn wel voor eigen rekening.

Graag tot ziens bij een buitengewone belevenis!

Groeten namens de organisatie en jury,

Op de foto van links naar rechts: Rob Weeber Vanatoto, Harry Niemeijer Elite BV, Marleen Kosterink Berkellandse Uitdaging, Henk Deunk IKB en Platform BV Berkelland, Laurens Stapelbroek Rabobank Noord en Oost Achterhoek en Peter Stoverink van Stooff Interior Projects. Ook in de organisatie: Raph Schouten Openluchttheater Eibergen en Estrella van Liere Studio16.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This