Nieuw gezicht secretariaat van de Berkellandse Uitdaging

Ik ben Natasha Kolbeek, 36 jaar, getrouwd en moeder van vier prachtige kinderen. Sinds 2008 woon ik in de Gemeente Berkelland. De eerste jaren heb ik me ingezet voor de opvoeding van de kinderen. Later kreeg ik meer tijd en ben ik me in 2012 gaan inzetten voor ‘Niet-Uitkerings-Gerechtigden’ met de stichting Help4nuggers.

Via de stichting werden er veel contacten gelegd met de stakeholders van de stichting. Ik raakte meer maatschappelijk betrokken bij de mensen, Gemeente en Provincie. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu actief ben als commissielid bij de Gemeente Berkelland en Provincie Gelderland. Ik treed niet zozeer op de voorgrond, daarbij ben ik wel aanwezig bij bijeenkomsten en vergaderingen. Betrokkenheid vind ik belangrijk.

Bij de vergaderingen en bijeenkomsten leerde ik Gert Hardon kennen, die in september 2015 heel plotseling is overleden. Hij heeft me gesteund met de stichting Help4nuggers. Hiervoor zal ik hem altijd erkentelijk zijn en hij wordt zeker gemist door mij. Hij heeft me destijds, vanuit zijn rol als secretaris bij de Uitdaging, geïntroduceerd bij de ‘Berkellandse Uitdaging’. Heel bijzonder en ook dubbel, dat ik hem mag opvolgen.

Het doel van ‘Berkellandse Uitdaging’ spreekt me erg aan. Ondernemers bij elkaar brengen, korte lijnen en krachten bundelen. Met plezier kijk ik terug op het project 8 uur overwerken in februari 2015. Hier heb ik met een klein team een mooi marketingplan opgesteld voor Molen de Ster. Het is voor mij dan ook een eer om te zijn gevraagd voor de functie van secretaris bij Berkellandse Uitdaging.

Ik heb er veel zin in. Het zal leuk zijn u te ontmoeten op een van de vele bijeenkomsten die door Berkellandse Uitdaging worden georganiseerd.

Natasha Kolbeek

Pin It on Pinterest

Share This