Maatschappelijk ondernemen diner Berkelland 10 april bij De Klok

Klik hieronder om direct kaarten te kopen via de Culishop van De Klok of reserveer via  info@berkellandseuitdaging.nl

Minimale afname zijn 2 tickets: want het idee is dat je als ondernemer iemand meeneemt die je een maatschappelijk warm hart toedraagt, omdat hij/zei goede dingen doet voor de samenleving of maatschappelijk betrokken is bij jullie personeel.  Tijdens het diner wordt de maatschappelijk ondernemer van het jaar bekend gemaakt. Iemand nomineren kan via https://berkellandseuitdaging.nl/activiteiten-2/maatschappelijke-ondernemer-berkelland-2018/

Kaarten kopen?

Burgemeester Joost van Oostrum: Voor de eerste keer organiseert de Berkellandse Uitdaging het Maatschappelijk Ondernemen Diner Berkelland. Ik hoop dat dit een begrip wordt voor maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties die graag iets betekenen voor elkaar én voor Berkelland. Het diner past prima in onze ‘Doe het samen-samenleving’. Graag ontmoet ik u op 10 april. 

THEMA BELEEF BERKELLAND: 

Ieder mens moet zo optimaal mogelijk mee kunnen doen binnen de samenleving, ongeacht beperkingen. Mensen en organisaties hebben mekaar daarbij nodig. Als Uitdaging hebben wij het doel om in samenwerking met het lokale bedrijfsleven de (be)leefbaarheid van burgers in de samenleving te vergroten.Mensen en maatschappelijke organisaties helpen die steun kunnen gebruiken. Samen maken we het verschil! En dat begint al bij u op de werkvloer. Hoe beleeft u Berkelland?

Sponsortafel? Er is is ook een mogelijkheid om een tafel voor uw bedrijf te reserveren met max. 8 personen per tafel. Info hierover via Marleen Kosterink van de Berkellandse Uitdaging, info@berkellandseuitdaging.nl of bellen 0628737845

Waarom per 2 kaarten? U nodigt als ondernemer iemand uit om mee te gaan die u een maatschappelijk warm hart toedraagt. Bijvoorbeeld een medewerker binnen uw bedrijf of uw partner die betrokken zijn bij een stichting/vereniging of gewoon goed werk verrichten voor de medemens. En met een even aantal heeft iedereen een gesprekspartner.

MUZIKALE OMLIJSTING GESPONSORD –  HETHEERST – akoestische muziek/covers

17.00 – 18.00 uur: vrije inloop met muziek en welkomstdrankje
18.00 – 22.00 uur: exclusief vijfgangdiner inclusief bijpassende wijnarrangement
Vanaf 22.00 uur: mogelijkheid naborrel op eigen kosten

Pin It on Pinterest

Share This