Gezocht – Seriematig productiewerk

Aanvrager: School de Click in Rekken

Intermetzo Onderwijs is een school voor speciaal onderwijs in Rekken. We bereiden onze leerlingen, ieder op zijn eigen niveau, voor op een duurzame plaats op de arbeidsmarkt. Dit doen we door middel van interne en externe stages in verschillende beroepsrichtingen. Een stagecoordinator zorgt voor een intensieve begeleiding van het stagetraject.
In onze werkplaats/productieruimtes voeren de leerlingen technische/seriematige werkzaamheden uit in een arbeidsmatige setting (interne stage). Ze worden, onder deskundige begeleiding getraind in werknemersvaardigheden en vakvaardigheden.

Wat kan Intermetzo Onderwijs u bieden ?
Wij kunnen op locatie Rekken productie werkplekken en ‘handen’ aanbieden. Op non-profit basis en binnen een passend tijdspad kunnen we voor u redelijk eenvoudige producten samenstellen. Deze producten dient u zelf aan te leveren en op te halen.
Daarnaast bieden we ook stagiaires aan die goed voorbereid zijn en nog meer willen leren in een ‘echt’ bedrijf. Een goede begeleiding van onze stagiaires staat bij ons centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Richard te Vruchte
Stage Coördinator
06-10014353
088-5477464
rtevruchte@intermetzo.nl

Pin It on Pinterest

Share This