Geslaagd ondernemersontbijt

20160921_115611

 

Een geslaagd ondernemersontbijt en masterclass bij Koppeling de Koppel(Wijkgebouw de Koppel). Mede dankzij de inzet van vrijwilligers van de Koppel konden we gebruik maken van het mooie wijkgebouw. Ze hebben zelfs meegeholpen in de voorbereiding, het klaarzetten van alles en natuurlijk ook het opruimwerk. De Koppel is een multifunctioneel gebouw waar naast de Speeltuin De Koppel nog een tiental andere gebruikers gebruik van maken. Binnenkort als dank meer hierover in onze nieuwsbrief.

Het ontbijt was een ware beleving, tot in de puntjes geregeld, dankzijEstrella van Liere van MadeBy eetbeleving – organisatie van bijzondere momenten. Een prachtig gedekte tafel, huisgemaakte American Pancakes, yoghurtjes met cruesli en jam, vers fruit, gezonde sappen en diverse broodjes en sandwiches en natuurlijk goede gesprekken.

Erna Koeslag, namens Platform BV Berkelland, dank voor het verspreiden van de uitnodiging en ook het meedenken in de organisatie, de hulp in de voorbereiding en de nazorg.

En als laatste de masterclass ‘Ondernemer in de samenleving’ met dank aan Reggy Broekhuijse namens Goede Zaken
Binnenkort volgen hier de reacties van de deelnemers die hopelijk ook komen tijdens de Beursvloer Berkelland 2016 op 3 november dit jaar bij hetCVJO Berkelland.

 

Pin It on Pinterest

Share This