Geef u nu op voor de Beursvloer Berkelland op 3 november

Nog 3 weken en dan is het weer zover. 3 november van 18.00 tot 20.00 uur. De 3e editie van de Beursvloer Berkelland. Locatie CVJO Berkelland.

Geef u hier op en bekijk hier wie zich al hebben aangemeld.

Stichting Doelpunt: De Beursvloer biedt niet alleen een platform voor vraag en en aanbod, maar biedt ook de gelegenheid met diverse personen en instanties in contact te komen en tevens te laten zien welke Berkellandse organisaties actief zijn. Dit heeft een verdergaande werking tussenbedrijven en maatschappelijke organisaties binnen Berkelland.

De Beursvloer Berkelland 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Oranje Fonds, Rabobank Noord – en Oost Achterhoek, Elite Salades & Snacks, ProWonen, Gemeente Berkelland, Platform BV Berkelland en CVJO Berkelland.

Koffie, thee en de drankjes worden verzorgd door cliënten van EstineaTopArt Eibergen en 6 leerlingen van Het Assink Lyceum Rekkense Wegbinnen het kader van de maatschappelijke stage helpen ook met de drankjes en het uitdelen van de hapjes, het bemensen van de garderobe en het uitgeven van de naamkaartjes.

Notaris Kraayenhof helpt met haar medewerkers voor de 3e keer om alle matches te bezegelen met een officiële handtekening en de eindbalans op te maken.

Madelon Kuijk van SocialOn helpt wederom bij de sociale media.

Flyers zijn ontworpen door ReneRegelt.
Op de flyer een quote van Stichting Doelpunt
Op de foto vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland en CBS Kisveld en IKC Juliana

Komt u ook ideëel handelen zonder portemonnee? GEEF U NU GRATIS OP!

TIP: nodig uw vrienden/bekenden uit om ook te komen. Bijvoorbeeld als stichting, vereniging uw sponsoren. De beursvloer is een mooie gelegenheid om te netwerken.

Pin It on Pinterest

Share This