Douze point voor de organisatie

Wat een toepasselijke titel voor het nieuwsbericht van deze week. Niet alleen binnen het Songfestival worden er hoge punten gescoord, dit belooft veel goeds voor zaterdag, maar ook bij de Berkellandse Uitdaging worden mooie punten geïncasseerd.

Vorige week gevraagd aan alle deelnemers van 8 uur overwerken 2016 op 18 maart hoe ze het ervaren hebben en hier zijn de eerste reacties! De songfestivalpunten hebben wij in ieder geval al binnen. Met bijzondere dank aan Bastiaan Hopster van http://www.ikkijkevenrond.nl en Estrella van Liere van http://www.madeby.nu en http://www.studiozestien.nl voor de gastvrijheid en Bakkerij Stroet voor het beschikbaar stellen van hun locatie.

Herbert te Velthuis, Van Krimpen Consult: “Here are the results from Borculo. Douze points voor de organisatie, ik vond het erg leuk dat je zelf achter het fornuis stond, dat gaf meteen een huiselijke sfeer en ook werd duidelijk dat er low budget gewerkt werd. Ook de werkketen beneden maakten duidelijk dat er gewerkt moest worden en dat gebeurde zo in een mooie ambiance.”

Rob Verheggen, Pax Kinderhulp:  “Persoonlijk heb ik het als leerzaam en leuk ervaren, leuk omdat het perfect in elkaar zat en er een heerlijke maaltijd bij was, leerzaam omdat het een eye-opener was om te zien hoe “anderen” tegen jouw organisatie aankijken en tot verrassende adviezen komen. We hebben ingezien dat we te veel op onze veronderstelde bekendheid leunen en dat het tijd is om PAX kinderhulp in Borculo goed op de kaart te zetten, zodat het echt iets wordt dat door alle inwoners van Borculo omarmd zal worden.”

Geertje Wagenaar, Wagenaar PR & Communicatie: “Ik vond het een bijzondere ervaring. Een leuke manier om goed bezig te zijn, door non profit organisaties te helpen, en andere mensen/ondernemers te leren kennen.Zeker voor herhaling vatbaar.”

Bianca Wessels: “Ik vond het een geweldige ervaringen. Leuk om samen met een aantal mensen te sparren over het goede doel, hierdoor gezamenlijk tot constructieve ideeen te komen en zo het goede doel vooruit helpen. Zeer leerzame avond. Vooral dit initiatief blijven organiseren. “

Er zijn natuurlijk ook kritische noden geplaatst, mooie leer voor de volgende keer:

  • De eerste editie was overzichtelijker, minder chaotisch en er was door de ruimte tijdens de eerste keer overwerken meer contact onderling.
  • Te veel goede doelen, waardoor het overzicht soms weg was.
  • Geen abstracte beleidsmatige opdrachten, liever echt een organisatie met een ‘probleem’.

Pin It on Pinterest

Share This