Beursvloer 2019 – 7 november

Beursvloer 2019 – 7 november
Noteer nu alvast deze datum in uw agenda!
Aanmelden kan ook al hieronder! We zijn de werkgroep nog aan het formeren. Wilt u deelnemen in de projectgroep? Stuur ons dan een bericht via info@berkellandseuitdaging.nl 
 
De beursvloer is het leukste netwerkcadeau voor bedrijven, stichtingen en verenigingen! Ontmoeten en matchen! Al ruim 20 jaar een succes in heel in Nederland en voor de 6e keer in Berkelland.
 
Entree, koffie en thee zijn gratis! Eigen bijdrage mag!
 
Historie/info:
De beursvloer is een fenomeen in heel NL en ruim 20 jaar geleden ontstaan in de Beurs van Berlage waar de portemonnees gesloten werden en bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar helpen bij verschillende hulpvragen. Van materialen tot menskracht, kennis en advies, klusjes doen in de vorm van teambuilding, een dagje uit organiseren. U kunt het zo gek niet bedenken. Voor vragen, tips, ideeën? Neem contact met ons op!
  • Ben je op zoek naar materialen, zoek je mensen om de klus te klaren, kun je advies gebruiken of hulp bij de organisatie van een event. Het kan en mag allemaal. Stel je vraag alvast hier, dan delen wij deze alvast.
  • Je hebt vast wel spullen/materialen in de weg liggen als bedrijf of als goed doel waar je niets mee doet?! Bied het aan op de beursvloer voor een mooie nieuwe plek. Of een accomodatie die je wel een avond beschikbaar wilt stellen of je dienst die je wilt aanbieden. Denk ook aan teambuilding in de vorm van een handjes - uit - de - mouwen - klus voor een goed doel.
  • Bijvoorbeeld een foto van de spullen die u in de aanbieding heeft. Deze kunnen we gebruiken voor sociale media en onze website.
    Wij gaan met de grootste zorg om met de door u verstrekte gegevens. Ons privacy statement vindt u links onderaan de pagina.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This