8 uur overwerk smaakt naar meer

Marc van Schie: ” Wat een leuke avond, de tijd vloog voorbij! Ik had mezelf nooit opgegeven, want ik had de indruk dat het alleen om de “echte creatievelingen” ging die bijvoorbeeld een website moesten kunnen bouwen of logo´s ontwerpen etc.. Jullie (jij en Bastiaan) hebben me uitgenodigd en overtuigd mee te doen. Het was top! Ik voelde me vereerd en ik ben blij iets te hebben kunnen bijdragen voor het goede doel. Daarnaast was het een zeer gezellige avond waarin je nieuwe mensen leert kennen en lekker out of the box kunt denken.”

Harry van der Lei, Prowonen: “Ik vond het een leuke ervaring om in een groep met voor mij veelal onbekende mensen zo’n initiatief uit te werken. Door verschillende kwaliteiten in de groep(en) ontstaat er veel dynamiek en vul je elkaar goed aan. Ik vind het ook altijd wel belangrijk dat het een beetje gezellig is en dat er wat wordt gelachen. En ook daaraan ontbrak het zeker niet. Ook prachtig om zo’n jonge fitness-ondernemer enthousiast te zien acteren. Vooral z’n gedrevenheid en hoe hij met z’n dyslectie omgaat. Kortom: Overwerk was voor mij een leuke, leerzame ervaring met ook nog een beetje het gevoel iets zinnigs bijgedragen te hebben aan het goede doel. Wat wil je nog meer (behalve naar bed om 3.00 uur J)”

Marianne van Tuijl: “Ik vond het heel erg leuk. Ben er zelfs nu toe gekomen om toch op Facebook te gaan. Ook dat was een hele uitdaging :-)”

Ria Lusink: “Het was een prima avond. De verschillende beroepen van iedereen zorgde voor een goede discussie, waardoor een plan van aanpak snel gerealiseerd kon worden.”

Hieronder een impressie van de avond en alle voorpret.

Er volgens nog veel meer foto’s en filmpjes!

Lees hier het artikel ‘8 uur overwerk smaakt naar meer’ van @robweeber over ‘8 uur overwerken in Berkelland’ op 27 maart jongstleden, waar 18 deelnemers hebben gewerkt aan 4 goede doelen. Organisatie, fotografie en film door Bastiaan Hopster van IkKijkEvenRond.nl. Locatie, koffie, thee, fris, koekjes en snoepjes beschikbaar gesteld door ProWonen, een heerlijke warme maaltijd + toetje door Keurslagerij Rexwinkel uit Borculo en een sportieve activiteit door Floris Dinkelman  van Flofit.

Deelnemers:

Ria Lusink Fotografie – Martin Grevers Productontwerper – Eelco Schuijl van Architectenlab – Herbert te Velthuis en Christiaan van Krimpen van VanKrimpenConsult – Marianne van Tuijl – Harry van der Lei en Alie Vreemann van ProWonen – Rudi van de Esschert van Wheels2move, Judith Ligtenbarg van Speelotheek Okidoki, Rolf Winter van Puik, Caroline Geverink van Oranjevereniging Borculo, Mark Korenblik en Sven Nijland van NeedeLive, Natasha Kolbeek van Help4nuggers, Marja Kosterink als gastvrouw en zieke Sanne Bakker.

Pin It on Pinterest

Share This