3e beursvloer van onschatbare waarde

Volgens veel deelnemers is de waarde van de 3e beursvloer niet in euro’s uit te drukken.
Reacties als plezier, enthousiasme, verwondering, verbazing en duurzame verbindingen vatten de sfeer van de avond samen.

Donderdagavond was het CVJO Berkelland op de Brink even geen kantoorruimte, maar een lege beursvloer, zoals op de geldbeurs, met een aantal statafels en ruim 120 deelnemers van bedrijven/stichtingen/verenigingen/scholen die met elkaar in gesprek gingen over hun maatschappelijke hulpvragen. Er werd gematcht met gesloten portemonnee. 1 van de 41 matches: Een PR – medewerker vanuit het netwerk van het CVJO – Berkelland gaat de Voedselbank Oost Achterhoek 5 uur in de week met PR – en communicatiewerkzaamheden ondersteunen.

Het resultaat van een uur lang handelen is volgens deelnemers eigenlijk niet in waarde uit te drukken. Aangezien het succesvolle concept van de beursvloer.com dit principe wel hanteert noemen we het toch even. 41 matches met een maatschappelijke waarde van meer dan 57.000 euro.

Bij de organisatie waren ruim 20 ondernemers/bedrijven betrokken. Om niemand in dit bericht tekort te doen zullen wij de komende weken op gepaste wijze iedere organisatie in het zonnetje zetten via onze facebookpagina waar ook alle foto’s en video’s te zien zullen zijn. Like ons via www.facebook.com/berkellandseuitdaging en lees alle matchberichten.

Ook zijn alle fantastische matches volgende week te bewonderen op onze pagina. Voor alle organisaties met een openstaande hulpvraag gaan wij ons de komende tijd natuurlijk extra inzetten om de match te realiseren. Dit kan namelijk bij de Berkellandse Uitdaging het gehele jaar door.

Foto’s gemaakt door Bastiaan Hopster van Ikkijkevenrond.nl

Pin It on Pinterest

Share This