Partners

Gemeente Berkelland is founder van Stichting de Berkellandse Uitdaging en heeft mede de oprichting van onze stichting in 2013 mogelijk gemaakt. De eerste 3 jaar hebben ze ieder jaar een subsidiebedrag van € 10.000,- aan ons verstrekt. Dit is in 2017 wederom voor 3 jaar verlengd. Ook staan zij bij met raad en daad binnen onze adviesraad en ondersteunen zij bij diverse facilitaire zaken.

Harry en Robert Niemeijer, directie Elite BV: Wij zijn vanaf de start zo’n 3 jaar geleden founding-partner van de Uitdaging. Als bedrijf zien wij het grote belang van een organisatie als de Uitdaging, als koepel en als de verbinder voor alle hulpvragen van stichtingen/verenigingen en maatschappelijke initiatieven. Er is nog veel winst te behalen wanneer het gaat om zichtbaarheid naar buiten van maatschappelijke organisaties/bedrijven waar de Uitdaging aan kan bijdragen.
Wij roepen dan ook bedrijven op om ook partner te worden van de Berkellandse Uitdaging. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking.

Oranjefonds

Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

Van Fonds1819 hebben we eind 2017 een bijdrage van € 2.000,- mogen ontvangen voor het organiseren van Nationale Ouderendag in Berkelland. www.nationaleouderendag.nl is een iniatief van het Nationaal Ouderenfonds.

Van Wijnen Eibergen B.V.

Van Wijnen Eibergen B.V. is partner sinds april 2017. Waarom? Dat vertelt Adjunct – Directeur Hans Ebbekink hieronder. 

Hans Ebbekink, Adjunct – Directeur: “Binnen onze gehele bedrijfsvoering speelt maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen een belangrijke rol. We zetten ons graag in voor de lokale samenleving, het milieu, maatschappelijke organisaties en voor ons personeel. We zien dit als onze zorgplicht en werken er hard aan om dit waar te maken. De Berkellandse Uitdaging vinden wij een goed initiatief dat hier concreet en praktisch aan bijdraagt”!

Pin It on Pinterest

Share This