Het lustrumjaar. – al vier succesvolle edities van de Beursvloer Berkelland met gemiddeld 130 bezoekers.

Al ruim 17 jaar een succes in heel in Nederland!

Gratis deelname!

Het leukste netwerkcadeau voor bedrijven, stichtingen, verenigingen, scholen, buurtgroepen, burgerinitiatieven en overheidsorganisaties! Ontmoeten en matchen! 

Locatie volgt nog. 

Geef je nu hieronder al op 

Het lustrumjaar voor onze stichting en ook voor de Beursvloer Berkelland. De beursvloer is een fenomeen in heel NL en ruim 20 jaar geleden ontstaan in de Beurs van Berlage waar de portemonnees gesloten werden en bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar helpen bij verschillende hulpvragen. Van materialen tot menskracht, kennis en advies, klusjes doen in de vorm van teambuilding, een dagje uit organiseren. U kunt het zo gek niet bedenken.

Waar we dit jaar te gast zijn dat is nog niet bekend. Het programma ziet er redelijk traditioneel zoals hieronder volgt uit. Entree, koffie en thee zijn gratis! Eigen bijdrage mag natuurlijk altijd. De dranken zijn voor eigen rekening.

19.00 inloop koffie/thee/wat lekkers
19.30 Opening door avondvoorzitter
19.35 Uitleg beursvloer
19.45 Sprekers – namen volgen nog
20.00 Officiële opening beursvloer met gongslag
20.00 Beursvloer
21.00 Netwerkborrel

  • Ben je op zoek naar materialen, zoek je mensen om de klus te klaren, kun je advies gebruiken of hulp bij de organisatie van een event. Het kan en mag allemaal. Stel je vraag alvast hier, dan delen wij deze alvast.
  • Je hebt vast wel spullen/materialen in de weg liggen als bedrijf of als goed doel waar je niets mee doet?! Bied het aan op de beursvloer voor een mooie nieuwe plek. Of een accomodatie die je wel een avond beschikbaar wilt stellen of je dienst die je wilt aanbieden. Denk ook aan teambuilding in de vorm van een handjes - uit - de - mouwen - klus voor een goed doel.
  • Bijvoorbeeld een foto van de spullen die u in de aanbieding heeft. Deze kunnen we gebruiken voor sociale media en onze website.
    Wij gaan met de grootste zorg om met de door u verstrekte gegevens. Ons privacy statement vindt u links onderaan de pagina.

Pin It on Pinterest

Share This