Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelooflijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een beter woon- en leefklimaat van jouw buren in een kwetsbare positie. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. Een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk ontstaat op die manier.

Onderstaand hebben wij een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jouw bij? Of heb jij een ander voorstel? Of wil jij ons landelijk (65 Uitdagingen) steunen? Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij je langs.

Doe jij al mee? Dan staat jouw logo er al bij en zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen, enorm dankbaar voor de steun.

Vriend van

Jij bent misschien al een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wellicht al eens een match gemaakt met uw spullen, klussen of kennis.  Maar kunnen we er een Speciale Vrienden Match van maken? Dan kan onze Uitdaging nog meer betekenen voor onze omgeving en kan de omloopsnelheid van materialen en advies weer verhoogd worden.

Sponsor

Dankzij onze sponsoren kunnen wij mooie activiteiten en evenementen voor onze lokale samenleving organiseren, en samen onze eigen dorpen en 1 stad nog mooier maken voor alle betrokkenen. Ook sponsoren? Klik hier!

Partner

Als partnerbedrijf/-organisatie zorgt u voor het fundament van onze stichting en wij zijn uw maatwerkpartner in maatschappelijk betrokken ondernemen. Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Of jij nu een particulier bent of een MKB-er of een ZZPer, ook jij kunt jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Wordt Vriend van de Uitdaging voor een klein bedrag en help jouw wijk, buren en dorp of stad nog mooier en fijner te maken.

Pin It on Pinterest

Share This