Graag wil ik me aan jullie voorstellen:

Mijn naam is Inge Pietersen,  woonachtig in Eibergen en moeder van 2 kinderen, een zoon en een dochter. 

Ik ben geboren in Eibergen, echter kort daarna zijn we met het gezin verhuisd naar Duitsland
en hebben daar bijna 20 jaar gewoond. 10 jaar in Rheine en 10 jaar in Bramsche. Dit omdat mijn vader beroepsmilitair was. Na de Duitsland-periode zijn we terechtgekomen in Enschede, daar ben ik begonnen als secretaresse, en vervolgens directiesecretaresse bij een importeur in hout- en bouwmaterialen. Naast het kantoor in Enschede had men ook kantoren in Antwerpen en Munchen.
Op beide kantoren heb ik een aantal maanden gewerkt als “trouble-shooter”  en om een werkbare structuur te krijgen. Na die periode kwam ik mijn inmiddels ex-echtgenoot tegen; zijn grote droom was een eigen brood en banketzaak. Hier heb ik vervolgens bijna 10 jaar in mogen werken. Naast aansturing personeel was ik tevens verantwoordelijk voor inkoop, verkoop, belasting, boekhouding etc.

Na mijn huwelijk ben ik begonnen bij het COA (Centraal orgaan opvang Asielzoekers). Hier heb ik met veel plezier bijna 10 jaar mogen werken, echter door krimp toen, nu helaas niet meer. Ik ben begonnen op de bewonersadministratie, vervolgens woonbegeleider, programmabegeleider en vervolgens casemanager, een functie op mijn lijf geschreven, het begeleiden en ondersteunen van statushouders of al dan niet vrijwillige terugkeer naar land van herkomst.

Mijn hobby’s : ik vind het leuk om in de tuin te werken als ’t weer het toelaat, daarnaast koken,
lezen, tweedehands meubeltjes opknappen en klussen en tevens (een beetje) sporten.

Nu ga ik gebruik maken van een werkervaringsplek om zodoende meer ervaring op te de doen voor wat betreft de werkzaamheden bij de Berkellandse Uitdaging om zo mijn kansen op een reguliere baan te vergroten. Dit onder leiding van Marleen Kosterink-Stapelbroek, hier kijk ik erg naar uit en ben blij met deze kans ! Helemaal nieuw is een werkervaringsplek niet voor mij.  Binnen de Sociale Dienst Oost Achterhoek heb ik deelgenomen aan een project integratie statushouders en tevens ervaring opgedaan als klantmanager.

Ik hoop op een prettige samenwerking met iedereen en kijk er naar uit!

Groet,

Inge Pietersen

Pin It on Pinterest

Share This