Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Stichting Podium voor Neede vraagt strategische hulp en ideeën voor een goede toekomst

Omschrijving

Stichting Podium (voor) Neede zet zich in voor het zo laag drempelig mogelijk aanbieden van een goed geoutilleerde theaterzaal (de Dr. van Gellicumzaal) voor de Needse gemeenschap. In deze theaterzaal kunnen lokale verenigingen, scholen, culturele activiteiten en een bescheiden professioneel theaterprogramma een plek krijgen. De zaal wordt zeer veel verhuurd door het jaar heen. Door gebruik te maken van vrijwilligers en de medewerking van Het Assink Lyceum wordt dit gerealiseerd. De Dr. van Gellicumzaal is een zaal van en voor de Needse gemeenschap. Dr. van Gellicumzaal is onderdeel van het gebouw van Het Assink Lyceum in Neede. De theatervoorziening van de zaal is bijeengebracht door de Needse samenleving aan de hand van acties die georganiseerd zijn door de Stichting Podium voor Neede. De zaal wordt in praktisch opzicht geëxploreerd door vrijwilligers. De exploitatie van de zaak voor de gemeenschap wordt gedaan door Stichting Podium (voor) Neede, waarbij het bestuur is samengesteld uit vertegenwoordigers van de oorspronkelijke stichting.

Naast de exploitatie bieden we nu zo’n 6 keer per jaar een professioneel programma met bekende lokale, regionale en landelijke artiesten.

www.podiumneede.nl

Hulpvragen?

Hoe krijgen we meer professionele artiesten naar Podium Neede die de doelgroep in Neede aanspreken? Hoe zorgen we ervoor dat wat we binnenhalen ook goed wordt bezocht? Artiesten willen vaak niet in een klein zaal van 200 optreden. En soms wordt er van een voorstelling ook maar 25 kaarten verkocht. Dat is gewoon zonde. Hoe sluit je aan bij het Needse publiek? We willen geen concurrentie worden van de podia in omliggende plaatsen. Facebook is ook een probleem. Wordt niet goed bijgehouden en staat geen actuele informatie op. Hoe krijgen we dit beter voor elkaar?

We zijn daarom op zoek naar ondernemers, vrijwilligers, medewerkers van bedrijven die het leuk vinden om ons met raad en daad te helpen. Bijvoorbeeld door samen met ons beleid te gaan bepalen voor de toekomst en praktische ideeën te bedenken ter invulling. Een frisse wind, die van buitenaf objectief mee kan kijken. Ook zijn we benieuwd hoe de jeugd ons ziet en wellicht kunnen ze ons ook helpen bij Facebookactiviteiten.

Kun je helpen? Stuur een bericht naar info@berkellandseuitdaging.nl of bel naar onze manager Marleen Kosterink, 0628737845

Match informatie

Aanvraagdatum 19-03-2018