Klussenbank, Stage
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Seriematig productiewerk

Omschrijving

Vraag: Wij zijn op zoek naar seriematig productiewerk wat we bij voorkeur in onze eigen werkplaats kunnen doen.

MATCH: Hierboven ziet een tweetal voorbeelden. Daarnaast heeft De Click inmiddels menukaartjes mogen maken voor Estrella van Liere van Madeby Eetbelevingen.

School de Click in Rekken

Intermetzo Onderwijs is een school voor speciaal onderwijs in Rekken. We bereiden onze leerlingen, ieder op zijn eigen niveau,  voor op een duurzame plaats op de arbeidsmarkt. Dit doen we door middel van interne en externe stages in verschillende beroepsrichtingen.  Een stagecoordinator zorgt voor een intensieve begeleiding van het stagetraject.

In onze werkplaats/productieruimtes voeren de leerlingen technische/seriematige  werkzaamheden uit in een arbeidsmatige setting (interne stage).  Ze worden, onder deskundige begeleiding  getraind in werknemersvaardigheden en vakvaardigheden.

Wat kan Intermetzo Onderwijs u bieden ?

Wij kunnen op locatie Rekken productie werkplekken en ‘handen’ aanbieden. Op non-profit basis (geen kosten aan verbonden) en binnen een passend tijdspad kunnen we voor u redelijk eenvoudige producten samenstellen. Deze producten dient u zelf aan te leveren en op te halen.

Daarnaast bieden we ook stagiaires aan die goed voorbereid zijn en nog meer willen leren in een ‘echt’ bedrijf. Een goede begeleiding  van onze stagiaires staat bij ons centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Richard te Vruchte

Stage Coördinator

06-10014353

088-5477464

rtevruchte@intermetzo.nl

www.intermetzo.nl 

Match informatie

Aanvraagdatum 01-01-2015