Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Koffieapparaat en vitrinekast voor de toppers van De Clip Neede – Zozijn

Omschrijving

Het aanschuivendiner is een initiatief van De Clip Neede – Zozijn dat ongeveer 1,5 jaar geleden is gestart, iedere maandagmiddag bij de Hofmaat in Neede en wordt met vrijwilligers gerealiseerd. “We begonnen met 15 eters, dat zijn er nu bijna 40. Het is ongelooflijk dat er iedere week zoveel mensen komen om te eten. Samen met de vrijwilligers maken zij van Aanschuiven bij De Hofmaat dit grote succes!”

“Samen eten bindt! Lees hier het artikel op de Gemeentepagina”

Hulpvraag: Het koffieapparaat is stuk! Wie helpt hen aan een nieuwe?

De Clip Neede – Zozijn

Wie helpt hen aan een vitrinekast voor in de lobby om mensen al  het moois te kunnen laten zien?

De Clip in Neede is geschikt voor cliënten die graag industrieel werk doen of dit willen leren. De Clip werkt voor verschillende leveranciers, waaronder Rosti Mepal. Het werk is gevarieerd en bestaat onder meer uit inpakken, ompakken, montagewerk en stickerwerk. Ook helpen cliënten mee met het verzorgen van mailingen of archiefvernietiging.

Samen met de cliënt wordt gekeken naar werk dat hij/zij leuk vindt en dat passend is bij zijn of haar mogelijkheden. Ontwikkeling en zelfstandigheid worden hierbij gestimuleerd en zijn een van de belangrijkste doelen. De begeleiding is opgeleid in het werken volgens de EIM-methodiek (Eigen Initiatief Model).

De Clip is een gebouw met een grote werkruimte en een magazijn. Daarnaast is er een gezellige kantine waar iedereen samen koffie drinkt en luncht.

 

Match informatie

Aanvraagdatum 23-03-2018