2work

“Samen de uitdaging aangaan om een  mooi resultaat te behalen”

De Berkellandse Uitdaging staat voor samenwerken aan een mooi resultaat, dat is precies waar wij als 2Work ook voor staan. Dat sluit zo mooi bij elkaar aan dat wij hier graag onderdeel vanuit maken.

Wij geloven erin dat je veel kunt bereiken als je in beweging komt en durft te vragen, dit is precies wat onze rol is binnen de matchgroep.

Om dit met anderen voor anderen te kunnen doen en zo een stukje maatschappelijk te kunnen ondernemen is voor onze een drijfveer.

2Work is een deskundig bureau in Borculo met een persoonlijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden en coachen van persoonlijke ontwikkeling van mensen bij loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie. 2Work heeft een groot netwerk in de Achterhoek en Twente. Samen vergroten we onze diversiteit en capaciteit en zijn we experts in het begeleiden van mensen die stappen willen en durven zetten.

De aanpak van 2Work is persoonlijk met het oog op resultaat. We vinden het belangrijk dat iemand bewuste keuzes maakt en daarmee aan de slag gaat. 2Work hanteert korte lijnen, een transparante werkwijze en is direct bereikbaar voor opdrachtgevers en deelnemers. Aantoonbaar resultaat leveren voor alle partijen staat bij ons voorop. Daarbij zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

 

Vraag & Aanbod van deze organisatie

Geen resultaten gevonden...