Maatschappelijk ondernemer diner berkelland

10 april 2018

18:00 - 22:00

Locatie
De Klok

Kaart wordt geladen...

Burgemeester Joost van Oostrum, ambassadeur Berkellandse Uitdaging

Voor de eerste keer organiseert de Berkellandse Uitdaging het Maatschappelijk Ondernemen Diner Berkelland. Ik hoop dat dit een begrip wordt voor maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties die graag iets betekenen voor elkaar én voor Berkelland. Het diner past prima in onze ‘Doe het samen-samenleving’. Graag ontmoet ik u op 10 april.

Kaarten kopen? Ga naar de culishop van De Klok Eibergen. 

Facebookevent!

Op 10 april organiseert Stichting de Berkellandse Uitdaging dit maatschappelijke diner voor het eerst. Reden hiervoor is het grote succes is binnen andere Gemeenten in Nederland en samen eten onder het genot van een goed gesprek en muziek is gewoon gezellig, laagdrempelig en zorgt voor verbinding. Tijdens het diner gaan maximaal 70 personen vanuit het bedrijfsleven en even zoveel vrijwilligers vanuit lokale stichtingen/verenigingen met elkaar in gesprek over hoe zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Onder het genot van een door De Klok samengesteld 5 – gangen diner inclusief wijnarrangement en bijpassende wijnen wordt dit zeker genieten en om nieten. 😉

Hoe kan uw bedrijf meedoen? 2 mogelijkheden – voor optie 2 kunt u hier reserveren.

1. Tafel voor uw bedrijf? U koopt een tafel van 8 personen, waar maximaal 2 personen inclusief uzelf vanuit uw organisaties zitten, 2 zakelijke relaties en 4 vrijwilligers vanuit stichtingen waar u een binding mee heeft, bijvoorbeeld als sponsor. Een tafel kost € 1.000,- inclusief promotie, waaronder een filmpje over uw deelname. Voor informatie en reservering zie contactgegevens.

2. U reserveert 2 losse kaarten! 1 voor uzelf/uw eigen bedrijf en 1 voor een stichting/vereniging. Wij nemen telefonisch contact met u op om alle details door te spreken. 2 couverts inclusief wijnarrangement (ook andere dranken mogelijk), een investering van 140 euro.

Programma in het kort:
17.00 – 18.00 uur: vrije inloop met muziek en welkomstdrankje
18.00 – 22.00 uur: het diner
Vanaf 22.00 uur: mogelijkheid borrel op eigen kosten

Initiatief van:

Contact? Marleen Kosterink: info@berkellandseuitdaging.nl – 0628737845.